Cele mai frumoase femei din lume (galerie foto)

Editia engleza a revistei FHM a intocmit clasamentul celor mai frumoase celebritati ale tuturor timpurilor.
Cele mai frumoase femei din lume (galerie foto)
Cele mai frumoase femei din lume (galerie foto)

Editia engleza a revistei FHM a intocmit clasamentul celor mai frumoase celebritati ale tuturor timpurilor. Arunca o privire si spune-ne, tu ce parere ai?

10. Jordan – nu stim exact cu ce se ocupa, insa are cei mai mari sani din show-biz-ul englez, este maritata cu Peter Andre (il mai tineti minte?) si a cochetat cu modeling-ul.

Citeste si Designerul meu iubit
                 Frumusetea ieri si astazi


9. Britney Spears – printesa decazuta si renascuta a muzicii pop, virgina Statelor Unite, visul american a reintrat in gratiile cititorilor FHM.

8. Danii Minogue – sora mai mica a mult mai celebrei Kylie Monogue. Este foarte posibil sa fi fost si ea la fel de talentata, insa prestatiile muzicale au fost mereu eclipsate de fizicul voluptos.

7. Jennifer Aniston – fata de treaba parasita de frumosul Hollywood-ului, razbunata de milioane de barbati care au votat-o drept mai frumoasa decat rivala, Angelina Jolie.

6. Kelly Brook – fost model de lenjerie intima, ajunsa acum actrita, a prins cateva roluri in productii precum The Italian Job, Smallville si chiar Sex And The City.

5. Carmen Electra – se vede treaba ca varsta nu are a face cu frumusetea, de vreme ce apare in fanteziile barbatilor de mai bine de 14 ani.

4.Pamela Andreson – nu exista barbat care sa nu viseze la vesnica bomba sexy. Are ea secretul ei cu care se mentine pe pozitii chiar si la 41 de ani.

3. Kylie Minogue  – miniona cantareata a invins una dintre cele mai teribile maladii – cancerul si a aparut apoi in cea mai sexy reclama a tuturor timpurilor.

2. Cameron Diaz – a practicat modeling-ul pana la varsta de 21 de ani, cand a renuntat sa-si mai etaleze frumusetea, in favoarea talentului actoricesc.

1. Louise Redknapp – cantareata de origine engleza ce a activat in trupa Eternal, prezentatoare de televiziune si sotia fotbalistului Jamie Redknapp.
 

Peggy Sagge are grija de tine
Peggy Sagge are grija de tine
Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație