Salată cu mere, năut şi brânză feta

E timpul să dăm iama în pieţe şi să ne aprovizionăm cu verdeţuri şi legume. Începutul primăverii este perioada cea mai ofertantă şi prielnică pentru a începe să mâncăm mai sănătos, mai light, mai... prietenos cu silueta! Iată o reţetă perfectă pentru cele care vă aflaţi la dietă dar nu numai.
Autor: Paula Rotaru
Salată cu mere, năut şi brânză feta

E timpul să dăm iama în pieţe şi să ne aprovizionăm cu verdeţuri şi legume. Începutul primăverii este perioada cea mai ofertantă şi prielnică pentru a începe să mâncăm mai sănătos, mai light, mai… prietenos cu silueta!

Iată o reţetă perfectă pentru cele care vă aflaţi la dietă dar nu numai.

Gustul este divin iar caloriile puţine la număr. Poftă bună!

Ingrediente: 200 gr năut fiert, 2 linguriţă hrean, o linguriţă zahăr, 3 mere, rucola, 100 gr brânză feta, sare, piper, mentă proaspătă, 2 linguri ulei de măsline, 3 linguri oţet balsamic.

Preparare: amestecă zahărul cu hreanul, oţetul balsamic şi uleiul de măsline, potriveşte de sare şi piper, apoi adaugă năutul şi merele tăiate bucăţi şi căleşte-le la foc iute, astfel încât aromele să se întrepătrundă. Salata se serveşte rece, pe pat de rucola, se presară mentă proaspăt tocată şi bucăţele de brânză feta.